Ja minkälainen kuva teille saisi olla?




Omasta kuvasta valmistetaan jo keraamisia laattoja, kangasta ja canvas-tauluja, tapettia, isoja akryyli- tai alumiinipintoja ynnä paljon muuta. Ei siis ihme, että idea on levinnyt myös lampunvarjostimiin. 

Helsinkiläisyritys Tipicolla on valittavissa neljä valmista pyöreää varjostinkokoa 100 x 75 cm / 75 x 50 cm / 50 x 100 cm / 50 x 25 cm, joiden lisäksi varjostimen muotoa ja mittoja pystytään varioimaan laajasti. Varjostimen ulkopinnan lisäksi kuvan tai kuvat voi painaa myös varjostimen sisäpintaan. Polttimovaihtoehtoina on LED, pienloistelamppu, halogeeni ja loisteputki. 

Mielikuvitus alkaa heti laukkaamaan...miltä näyttäisi esimerkiksi ala-asteen koulukuvat rivissä varjostimen reunassa? Hurjalta. En usko, että itse tyytyisin pelkkiin kuviin, vaan ottaisin mukaan myös tekstin ja kokoaisin varjostimen pintaan kunnon kollaasin. Entä te? 



Kommentit

  1. Kuvilla kikkailu houkuttaa aina mutta tyssähtää usein valikoiman laajuuteen. Ekana tulee mieleen näkymä mummon mökin laiturilta, minne mieli aina pahoissa paikoissa menee lepäämään.

    VastaaPoista
  2. Jopa on hieno idea! Mun sydän on Pyynikinharjulla, ehkä siis voisi olla humisevien honkien kuva. Tai sitten vanhoista valokuvista kooste, isovanhempien ja muiden hääkuvista vaikka. Ne on kauniita. Tai lasten kuva. Tai, tai, tai... :)

    VastaaPoista
  3. Pitää selvittää noiden valaisimien hintaa. Lisään sen tekstiin, niin unelmat saattavat saada vauhtia :) Ja ihan totta, valinnanvaraa ja ideoita tuohon kyllä riittää tilasta ja tunnelmasta riippuen. Oiva idea myös teatteriin tai muihin esityksiin. Valolla voi viestittää vaikka mitä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit