Valokatkaisimet ja rasiat valitaan sisustustyylin mukaan
Valaistuksen suunnittelussa valitaan ennemmin tai myöhemmin myös katkaisijat ja rasiat. 
Schneider Electricin Renova-sarjan lehdistötiedote aiheesta oli niin tunteisiin vetoava, että nostan sen poikkeuksellisesti blogipostaukseksi. 

Kytkimet suositellaan valitsemaan talon tyyliin ja sisustukseen sopiviksi. 
Renova-sarjan sähkökatkaisijat ja sähkörasiat sopivat täydellisesti nostalgiseen ja kotoisaan sisustustyyliin, joka ammentaa perinteistä ja ajattomuudesta. 

Tapettivalikoimissa vanhat kuosit ovat nousseet lähivuosina esiin. Esimerkiksi William Morrisin 1800-luvulta peräisin olevat villikukkakuosit ovat suositumpia kuin koskaan. Morrisin tapeteilla on sisustettu useita upeita vusikertakoteja sekä esimerkiksi loistokas, uusbarokkinen Milavidan palatsi Tampereella. 

Jotta sisustustyyli pysyisi yhtenäisenä, kannattaa kaikki yksityiskohdat sähkökatkaisimia ja pistorasioita myöten valita ajalle ja tyylille ominaisen tunnelman mukaan. 

Schneider Electricin Renova-sarjan katkaisijat, himmentimet ja pistorasiat ovat suunniteltu nimenomaan klassiseen tyyliin sopiviksi.

Mustan ja valkoisen lisäksi Renova-sarjaan kuuluu vaihdettavia kehyksiä ja koteloita. Värivalikoima on herkullinen - teräs, kupari, pronssi, titaani, pähkinä sekä valkoinen ja musta marmori. Renovan saa myös lasikehyksellä, väreinä musta ja valkoinen.

Retropinnan alta löytyy nykyaikaisinta sähkötekniikkaa ja himmentimen, ajastimen, termostaatin sekä liiketunnistimen tapaisia arkea helpottavia toimintoja.Kommentit

Suositut tekstit