Ilot Ilov



Olen seurannut pitkin kevättä ystäväni Jonnan (Musta Tuntuu) matkaa lankakauppiaaksi, ja aivan pian Kerän ovet Tampereella avautuvatkin. 

Jonnalla on työn alla myös neulekirja, jonka sivuilta odotan löytäväni aivan ihania neuloen tehtyjä sisustustuotteita. En itse ole vielä hurahtanut neulomiseen, vaikka ihailenkin kauniita lankoja ja taitavien sekä viitseliäiden ihmisten aikaansaannoksia. 

Vaistot ovat kertoneet ajan tulleen kypsäksi myös valaisimille, joissa on käytetty neuletta, ja olenkin haeskellut neulottuja valoja silmiin. 

Berliiniläinen designstudio Ilot Ilov johdatti (vai johdotti?) minut kerrasta maaliin osuvalla muotoilulla, kauniilla väreillä ja upeilla kuvillaan. 

Neulejohdon päässä oleva pieni Matt-valaisin tarjoaa käyttäjälleen valoa, lämpöä ja turvaa läpi pitkien öiden, jolloin kirja pitää niin tiukasti hampaissaan, että naapurin kukkokin herää ennen loppuratkaisua. Isoveli Ray näyttää valoa jo isomminkin. 12 metristen johtojen avulla kumpainenkin seuraa omistajaansa kuin uskollisin koira. Suosittelen tsekkaamaan Ilot Ilovin nettikaupasta myös tämän namusen.







Kommentit

  1. Hobby Hallissakin on neulepintaisia varjostimia

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Täytyykin tsekata nekin, Elloksen valikoimaa tänne listasinkin kuvina lähiaikoina. Neulepinnat on nyt niin kovin muodissa.

    VastaaPoista
  4. Näin muuten tämmöiselle teko-ohjeenkin jossain lehdessä. Harmi kun en muista missä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit