HighLight Galleria





Menovinkkiä tähän väliin...

Mikä? 
HighLight valaistus laajensi vuonna 2011 toimintamuotoaan aloittamalla valaisinliikkeen ohessa galleriatoimintaa. Galleria keskittyy suomalaiseen valaistusmuotoiluun tavoitteenaan löytää uudenlaisia ideoita ja näkemyksellisiä tuotteita, sekä lisätä yleistä tietoisuutta erilaisista valaistusmuotoilun toimijoista.

HighLight valaistus Gallerian näyttelyissä esitellään muotoilijoiden uusia, valoon liittyviä ideoita ja projekteja. Galleria on toistaiseksi esitellyt kotimaisia muotoilijoita, mutta yhteistyötä kansainvälisten toimijoiden kanssa ei pidetä mahdottomana. 

Mitä nyt?
Jussi Takkisen ja Visa Malisen BON LUXUS! -näyttely esittelee käyttövalaisimia, joissa esineen rakennetta ja materiaalia lähestytään aivan uudesta vinkkelistä käytettävyyttä unohtamatta. Tuotteet ovat pitkään kehitteillä olleita prototyyppejä, ja kaikki näyttelykappaleet ovat myytävänä. Näyttely avoinna 01.04.2012 saakka. 

Seuraava näyttely KONSTAILEMATONTA KAUNEUTTA AALTO + AALTO + TERO: HATTARA – LIGHT SWEETS. AALTO + AALTO -muotoilutiimi on saanut vahvistuksekseen Tero Kuitusen, lupaavan nuoren muotoilijan. HATTARA – Light Sweets -näyttelyssä päästään nauttimaan kolmikon yhteistyön herkullisista hedelmistä. Luvassa on vapautunutta leikkisyyttä sekä keramiikan ja valon kiehtovaa yhteispeliä. 12.04.2012 - 20.05.2012 

Missä?
Mannerheimintie 37, la — su klo 12 — 16. 



Kommentit

Suositut tekstit